UPDATE2

Conform regulamentului, in cazul nerevendicarii premiului in 48 de ore de la anuntarea sa de catre castigatorul desemnat, premiul este alocat castigatorului de rezerva. Mircea Glodan vei fi contactat pe adresa de email cu care ai comentat la concurs pentru mai multe detalii.

UPDATE1

Castigatorul celor 3 sortimente din noua gama NESCAFÉ Dolce Gusto: cafea de origini, 100% bio: Peru, Honduras si Colombia si a espressorului NESCAFÉ Dolce Gusto Drop este Andraa. 

 

Care este primul lucru care va vine in minte cand se vorbeste despre America Latina? Fotbalul, ati putea spune, ca tot am avut recent Campionatul Mondial:) Petreceri de strada si parade extravagante, ar spune amatorii de senzatii tari, sau fascinanta cultura pre-columbiana ar spune nostalgicii visatori. Pentru mine America Latina inseamna muzica, dans, cafea si fructe tropicale, neaparat in ordinea asta. Ar putea insemna si diamante, aur din belsug si zacaminte pretioase, insa recunosc ca sunt o femeie atipica, care nu se da in vant dupa bijuterii. Insa asta nu inseamna ca nu-mi plac lucrurile frumoase in general si experientele desavarsite.

Nascuta din tata electronist si mama olimpica la matematica, sunt o persoana sedusa de tot ce e tehnic, logic, eficient, functional. Desi am ales Facultatea de Medicina, am suspinat toata viata dupa arhitectura, geometria in spatiu, plansa de proiectare si desenul tehnic. Intre o vizita intr-o uzina de masini si una intr-o fabrica de confectii, o aleg fara sa clipesc pe prima. Imi plac eleganta, rafinamentul, calitatea si profesionalismul puse in slujba tehnologiei si, implicit, la dispozitia omului.

Ultima mea descoperire: experienta unei cafele perfecte printr-o atingere de buton. Un espressor in forma de picatura de cafea si 3 sortimente de cafea BIO originara din 3 tari exotice: Peru, Columbia si Honduras – iata ingredientele unei cafele care depaseste conventionalul. Ca specialist in psiho-nutritie, mi-am propus ca si atunci cand vine vorba de cafea, sa-mi pun simturile la treaba si sa incerc sa apreciez si sa analizez toate aromele din compozitie.

Diminetile mele nu ar avea aceeasi aroma fara cafea. Intrebarea este pe care sa o aleg? Sau mai bine zis cum sa-mi “asortez” cafeaua la starea de spirit, la vremea de afara, la lista de activitati care ma asteapta intr-o zi sau, de ce nu, la locul la care visez, in care mi-as dori sa calatoresc… Astfel, imi propun ca, fie si pentru o clipa, sa-mi imaginez cum arata padurea tropicala din care boabele astea au calatorit pana la mine. Apoi ma gandesc cine le-a cules, cum au fost prajite si macinate, intreaga poveste al carei norocos destinatar sunt. Si nu in ultimul rand incerc sa identific toate aromele, sa-mi desfat simturile cu o licoare pretioasa intr-un ritual care se aseamana cu cel al somelierilor. Unde sunt notele de miere, ciocolata neagra si malt din Honduras? Dar aroma de migdale prajite si nucsoara din Colombia? Chiar simt piperul roz, lemnul dulce si coacazele negre din Peru?

Orice experienta a simturilor presupune un ritual, o poveste si multa atentie pentru a o putea descoperi pe deplin!

Cu o simpla apasare de buton aceasta experienta poate fi a voastra, asa cum si eu m-am bucurat de ea la cel mai inalt nivel cu  noua gama NESCAFÉ Dolce Gusto: cafea de origini, 100% bio. Va invit sa participati la concurs pentru a castiga cele 3 sortimente din noua gama NESCAFÉ Dolce Gusto: cafea de origini, 100% bio: Peru, Honduras si Colombia, alaturi de espressorul NESCAFÉ Dolce Gusto Drop, cu design inspirat de picatura de cafea.

Pentru a va inscrie, spuneti intr-un comentariu la acest articol in care dintre cele 3 tari v-ar placea sa calatoriti: Peru, Honduras sau Columbia, purtati fiind de aroma cafelei.

Concursul va fi activ pana pe 1 august, iar castigatorul va fi ales prin random.org. Regulamentul este disponibil aici: Regulament concurs Nescafe

134 Responses to Experiente deosebite cu aroma de cafea de origini, 100% bio
  1. Cu siguranta in Peru as merge. Dar e doar un vis…

  2. Peru! Chiar mi-ar placea sa calatoresc in Peru!!!

  3. Categoric Columbia! Columbia cu dansul ei energic si “sangre caliente” 😉

  4. Cadeaua din Columbia cu siguranță preparata fie la espresso sau ibric obținem același rezultat excelent , crema densa data de mărimea boabelor mari de cafea cu echilibrul perfect de aroma, aciditate și dulceata!

  5. Mi-ar plăcea să călătoresc în Peru, pare o destinație interesantă și despre care am văzut multe lucruri faine în ultima vreme.

  6. Ruxandra Vîrlan July 26, 2018 at 7:35 pm Reply

    Columbia

  7. Mi-ar place sa descoper farmecul din Columbia

  8. Columbia pentru a descoperi exotismul boabelor de cafea, aroma si savoarea acestei licori devenite parte din viata mea. Sa ma simt un fel de Columb, dar pentru cafea 🙂

  9. În Peru mi-ar plăcea să merg.

  10. Imi doresc cu adevarat sa ajung in Peru!

  11. In Columbia.E patria cafelei, dupa mine.

  12. Honduras… sau Peru…sau Columbia… mai bine toate trei! Nu mă pot decide, ştiu că au gustul specific al ținuturilor pe diferite altitudini, pe care sunt culturile de cafea, cu aromă uşor acidă.

  13. Mi-ar plăcea sa descopăr frumusețile Columbiei.

  14. Peru,cu iz de cafés SI locuri mirifice!

  15. Mi ar plăcea sa călătoresc în Peru impreuna cu Ilinca fiica mea.
    Iubesc cafeaua si o beau cu regularitate de aproape 25 de ani ….este momentul din zi in care ma răsfăț si care ma încarcă….
    Peru reprezintă energia veche autentică neexplorata inca deajuns….si îndrăznesc să spun necunoscută îndeajuns…

  16. Dragă Mihaela, dintre cele 3 sortimente, recomand cu căldura Peru…însă dacă ar trebui să aleg o destinație, aș merge în Honduras 🙂

  17. Columbia. Mi-a placea sa ma plimb pe o plantatie de cafea.

  18. Columbia
    Email :lazareacularisam@gmail.com

  19. Iubesc cafeaua si as alege toate cele 3 tari 💛 dar o sa ma rezum la Peru 😊

  20. Peru..o vacanta de vis alaturi de sotie si copil

  21. Columbia miroase a experiențe frumoase😉

  22. Peru pentru ca iubesc cafeaua tare si am o pasiune pentru cafea. Cafeaua pentru mine e viciul fara de care nu m-as vedea traind. M-as simtii cu adevarat implinita cu acest premiu extraordinar.

  23. Peru fiind cea mai tare cafea dintre cele 3.


[top]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *